Funktioner
125
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-125,bridge-core-2.4.3,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-22.8,qode-theme-minmvc,disabled_footer_bottom,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Enkel meddelandehantering

Låt inte upptagna telefonlinjer påverka upplevelse och säkerhet av vården. Skicka textmeddelande när det passar dig utan behöva störa eller riskera att informationen kommer fel.

Dokumentdelning

Via MinMVC kan du skicka och ta emot dokument samt foto och film. Slipp papper och onödig post, dela informationen via MinMVC.

Säkerhet som standard

Vi har utvecklat vår app så att den uppfyller alla säkerhetskrav för kommunikation inom vården. Alla meddelande är krypterade och all trafik sker i Sverige.

Dela bild och video

Använd bild och film meddelanden för att lättare och bättre beskriva och förklara komplexa situationer. Skapa egen bild och film bibliotek som du kan dela med dina patientgrupper.

Kontroller i hemmet

Med MinMVC kommer du snart att kunna göra vissa hälsokontroller i hemmet. Blodtrycksmätning, som oftast tas på din mottagning, kan du bekvämt kontrollera i hemmet.